duminică, 4 martie 2012

Vin din ariergarda.


Dupa mine tre sa vina potopul. Grupul nostru, al meu si al astora ca mine nu vrea nimic altceva decat sa fie lasat sa pacatuiasca. Imi place sa dau cu capul de pragul de sus, si imi place sa am cucuie. Lasati-ma in pace sa dau eu cu bata in balta. Ariergarda e ultima frontiera. La modul cel mai propriu. Dupa noi nu mai vine nimic. Sau nu ne intereseaza sa vina nimic. Noi suntem, miezul, coaja si copacul, existam fara voi si vom exista si dupa voi. Dupa noi urmeaza doar o alta ariergarda. Nu vom pieri niciodata pentru ca noi suntem nemuritori. Crezul nostru e simplu…nu ne doare nicaieri de nimic si de nimeni. Tot ceea ce reprezentam noi e ceea ce urati voi. Vom scrie si vom vorbi la infinit despre noi si atat. Voi nu sunteti decat niste capite de fan pe care le vom folosi pentru a ne ascunde sau sterge la buci si apoi vom pleca mai departe. Nu vom crea, nu vom face opere ci vom relata fapte. Fara perdea. Va vom spune despre dezvirginare, seringi, fumuri si alcool. Si daca nu vreti sa ne ascultati ne doare fix la basca. Stim ca si voi ati fost ariergardisti, dar ca acum va e jena sa o recunoasteti. Si ne e o eterna sila de voi si de preceptele voastre religios-morale. Fuck off ! Acum e vremea noastra. Deci la atac, ariergarda !

Un comentariu:

  1. Ia de aici colind de fata-mare :))

    "Avansez in arta autodistrugerii(...). Va bag pe toti in pizdele imputite ale mamelor voastre (...). Am sa ma imbat. Alcoolul imi curge printre circumvolutiuni. Asa , frate, sa se pastreze ca in formol. Ca embrionii de elefant si ca pisicile jupuite (...) Miroase a pizda si a cur dogorat. Si a voma de drogati si de alcoolici cretini. Asta e mediul meu, da, printre idiotii astia, printre curvele astea. si ma simt bine acum. Maine voi vrea Cola si voi spune ca nu mai beau niciodata (...).
    Se aude o tipa chicotind, apoi intra si Venea. E crita. Jumatate eu, jumatate tu, canta el. Isi duce tipa in camera, apoi se intoarce. (...)
    Hai, ba! Jumatate tu, jumatate eu. Eu am s-o fut in cur, da' tu sa-i dau muie, vrei? Hai ca-i buna! Jumatete tu, jumatate eu!
    Fute-o tu, ce dracu'? (...)
    Am dansat cu ea si cica: Lasa-ma ca's virgina, nu ma fut! Dar daca'ti fut una in bot, ce zici? Si ea: hi hi hi. Apoi a vrut sa vina la mine. (...)
    Taci, bai, ca te aude!
    Las' s'auda! Ba... m-a muscat de pula in lift, cica ori ti-o sug, ori ti-o mananc! Auzi virgina (...) Jumatate tu, jumatate eu! Hai! (...)
    Imi beau cafeaua, imi pun casca. Ritmul e dublat tot mai mult de bataile lui Venea in perete. Parca ar fi o inima, inima de curva. Sau inima mea."

    Vakulovski, Bong, 2007: 24-27

    RăspundețiȘtergere