miercuri, 7 octombrie 2020

Combinari de 6 luate cate 40

     Da, da, ai citit bine. 6 luate cate 40. N-are nicio treaba cu matematica, stai calm. Sau are? Cica ar fi o stiinta combinarile astea. Bine, ele vin in variabile, ca nu sunt mereu 6 , si nu mereu de aceeasi nuanta. Tu stiai ca ar fi vreo 15 nuante de rosu? Cica ala de Burgundia e misto. Asa crede Xena. Eu o cred pe cuvant. Eu stiam trei nuante : rosu, ca echipamentul Stelei, visiniu, logic ca precum ala al Rapidului - singurul visiniu pe care il stiu- si grena. Nu te face ca nu il recunosti. Stim amandoi cum o dezbracai din ochi pe blonda aia in rochie grena. Ciocul mic. 

    Ce zici? Daca tocmai m-am apucat sa scriu despre rujuri? Aha, si eu cred ca o luai si mai razna. Si da, ai dreptate. Despre rujuri scriu. Stii de ce? Pentru ca imi plac buzele rujate. Nu cum se simte rujul (bleah, e oribil), dar cum arata si ce spune despre persoana care il poarta. 

    Hai sa iti desenez cele doua tipologii. Una e simpla. Ruj mult, in general moz, care se combina mereu cu un decolteu foarte generos si haine tipatoare. Stiu, ne plac tuturor, sa nu mintim. Cam ce spune asta despre femeia respectiva? Ca s-ar putea sa ai noroc . Daca nu esti un bou. Sau . daca nu esti in standardele ei de bou. Genul asta de femeie te alege. Indiferent ca tu crezi ca o alegi tu, te alege ea. Ea a dat cu ruj, ea a ales sa ai tu noroc. 

    A doua tipologie e , insa, mult mai smechera. In primul rand, nu asociaza rujul cu glet. Poate cu rimel, desi am vazut si fara. E genul Halle Berry. Parca ea declara ca ar lua rujul pe o insula pustie , daca ar avea de ales doar un produs de machiaj. Ei, genul ala e fascinant. Cum e? Pfuu, intai e dezarmant de sincer. Atat de sincer , ca scoate bunatatea din tine. Stii de ce e sincer? Pentru ca poarta ruj, rosu de obicei, cat sa iti atraga atentia , dar te cucereste prin aparitie. Pentru ca e o aparitie. In fata careia stai ca boul ( nu ala din paragraful anterior. ci cel din proverb) si asculti. Si nu te mai saturi sa asculti. Si pui intrebari. Nu ca sa  vorbesti. Ci ca sa poti sa mai asculti. Pentru ca rujul ala e exact ca purtatoarea. Esenta pura si sincera. Da, iti atrage, de fapt iti captiveaza atentia. 

Exact, e o femeie completa. Ce ziceai? Ca femeia e ca algebra? Ba, mare dreptate ai. Si astea care dau doar cu ruj stii cum sunt? La fel de pure ca o palinca. Din aia care iese din combinari de 6 luate cate 40. Sa iti dau numarul de telefon? Ciuciu! Cauta-ti singur combinarile de 6 luate cate 40. Pe ale mele le tin pentru suflet. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu